Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Malmö FF – Hammarby IF

Malmö FF - Hammarby IF Ö1.5 1st H @ 2.50 (Bet365), insats 6 units (ca 3%)

Här spelar jag på över 1.5 mål i första halvlek mellan de här topplagen som båda jagar en plats till Europa League nästa säsong. Med fem omgångar kvar ligger Hammarby på andraplats, fem poäng före Malmö som jagar från sin fjärdeplats.

Jag bygger det här spelet främst på att Malmö är starka offensivt på hemmaplan samt att det varit ett litet uppehåll i Allsvenskan. På hemmaplan i första halvlek har Malmö snittat drygt 0.83 gjorda mål framåt. Hammarby har ett litet lägre snitt på bortaplan med knappa 0.67 gjorda mål innan halvtidsvilan. Ett snitt på totalt 1.5 gjorda mål medan de tillsammans släpper in klart färre med knappa 0.67 mål i första halvlek på respektive hemma- och bortaplan.

Bägge lagen gör sitt första mål efter 36 minuter i snitt medan de släpper in sitt första efter 46 respektive 49 minuter. När lagen möttes i våras uppe i Stockholm blev det 3-2 till Hammarby med ett halvtidsresultat på 1-1. Annan form nu men två offensiva starka lag vilket jag tror kommer gynna vårt spel här med Malmö i spetsen som jagar tre poäng.

Vid lite medvind så kan det bli en bra anstormning mot Hammarby även om formen svängt lite mellan lagen på slutet. Malmö hade en strålande form innan det låste sig målmässigt framåt där det varit förlust med 3-1 borta mot Norrköping, 0-0 hemma mot Sundsvall samt 1-1 borta mot Häcken. Nu har laget kunnat vila och fokusera på den här matchen samtidigt som det intensiva matchandet saknas hos bägge lagen. Det kan helt klart öppna upp för en gladare anfallsfotboll där bägge lagen innehar minst en bra målskytt, Malmö genom Rosenberg och Hammarby genom Durdic.

Spelet behöver sitta över 40% av gångerna och det ska det göra med lite marginal men vi håller igen insatsen till sex units och rekommenderar inte spel till lägre än 2.35 i odds, då brytpunkten här går vid 42.5%. BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Malmö FF – Hammarby IF

  • Datum:
    20 okt 2018
    13:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td