Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Wolverhampton Wanderers – Watford

Wolverhampton - Watford @ 5.23 (Pinnacle), insats 4 units (ca 2%)

Trots Watfords ras i ligan när det kommer till de senaste matcherna tycker jag det här oddset är lite för högt när man möter en nykomling. Visserligen ett Wolves som storsatsar och har en stark trupp på pappret men det är likväl inte ett Arsenal. Jag vill se klart mer här innan jag skulle rata ett odds över fem gånger på ett Watford som inledde ligan med fyra raka segrar där bl a Tottenham fick se sig besegrade.

Kräftgången började med en 2-1 förlust hemma mot United varpå det blev 1-1 borta mot Fulham som också dalar i tabellen. Ytterligare två förluster med 2-0 mot Arsenal samt 4-0 hemma mot Bournemouth. Den sista matchen är så klart under all kritik men jag vill inte tro det är normen för laget utan ett sådant ras kan drabba alla.

Nu har de haft tid på sig att försöka rätta till felen men ställs mot ett Wolves som ser starka ut defensivt. Endast två insläppta mål på de senaste sex matcherna och det är mot de bägge Manchesterlagen. Självklart blir det en tuff nöt att knäcka för Watford men det är tidigt på säsongen och jag tror det kan svänga en hel del formmässigt hos de flesta lagen.

Ett mer korrekt odds borde ligga på runt 4.75 som då har en brytpunkt på 21% istället för som nu, drygt 19%. Då spelet inte inträffar var och varannan dag så nöjer jag mig med en beskedlig insats på fyra units! BOL!
Fotboll

Wolverhampton Wanderers – Watford

  • Datum:
    20 okt 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td