Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Brage – Jönköpings Södra

Brage - Jönköping U2.5 @ 2.03 (Nordicbet), insats 5 units (ca 2.5%)

Jönköping ligger just nu på en av kvalplatserna nedåt och är i största behov av varje poäng de kan få. Det borde innebära en defensiv inställning i matchen för att försöka försvara den poängen man har från start. Brage å sin sida är rätt starka hemma och har gjort en strålande säsong som nykomlingar.

Brage har dock läckt ordentligt bakåt sett på de senaste matcherna men lyckades med 0-0 mot defensivt duktiga Eskilstuna. Ett steg i rätt riktning för dalalaget som i de fyra tidigare matcherna släppt in hela fjorton mål, visserligen mot bra motstånd på bortaplan i tre av dessa.

Brages snitt på hemmaplan under säsongen är 1.85 gjorda mål samt 1.54 insläppta mål vilket så klart inte ser gynnsamt ut för vårt spel. För Jönköpings del på bortaplan är deras snitt 0.85 gjorda mål samt 1.15 insläppta. Som läget är nu och där Brage fått ordning på försvarsspelet tillfälligt åtminstone så är det här en slantsingling rakt av enligt mig.

Endast en av Jönköpings sex senaste matcher har gått över 2.5 mål och tabelläget lär inte hjälpa upp det den här matchen. När lagen möttes i våras slutade det 0-0 och det kan mycket väl sluta med samma siffror nu trots att det är fördel hemmaplan här.

När jag vägt allt vill jag ha en knapp fördel att matchen går under men det bygger jag mer på Jönköping än på Brage även om det finns saker som talar för det där också. Det som talar för att matchen går över känns inte som det väger över men jag nöjer mig med att sätta spelvärdet till 2.00 i odds eller över även om jag mycket väl kan tänka mig i den bästa världar att det kan ligga på 1.90 i odds. Men med marginal och en hel del faktorer som pekar på över väljer jag 50/50 rakt av. knappt värde och en låg insats på fem units trots att det inträffar relativt ofta. BOL!
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Fotboll

Brage – Jönköpings Södra

  • Datum:
    21 okt 2018
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td