Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Everton – Crystal Palace

Everton - Crystal Palace @ 4.58 (Pinnacle), insats 3 units (ca 1.5%)

Två lag som är tippade någonstans mellan åttonde och trettonde plats när tabellen summeras i maj. Dock har de bägge lagen inlett lite svagare än förväntat med en del överraskande poängförluster.

Statistiken från förra säsongen i ligan talar dock mot vårt spel här då Crystal Palace på bortaplan endast segrade fyra gånger medan Everton endast fick fem förluster på hemmaplan. För det här spelet måste Crystal Palace vinna 22% av matcherna nämligen.

Men som jag nämnde så svajar bägge lagen hittills och Evertons förlust med 3-1 hemma mot West Ham finns på näthinnan. Samtidigt har de en mer imponerande seger med 2-1 borta mot Leicester innan ligan tog landslagsuppehåll, medan segern mot Fulham dessförinnan med 3-0 inte höjs upp lika mycket, pga Fulhams sämre form.

Crystal Palace kan nog trivas i den här matchen då de kan få ligga på kontringar med vassa Zaha och Townsend som jag fortsätter tjata om. Hittills har laget nämligen 2-0-2 på bortaplan medan de hemma endast fått med sig en poäng på fyra matcher och de är ännu mållösa. Formen borde dock infinna sig snart och förhoppningsvis är det här det börjar vända.

Everton är inget magiskt lag och till 4.58 väljer jag tre units på Crystal Palce då värdet känns marginellt bara. Brytpunkten vid 23% och då är det spelvärt ner till 4.35 i odds! BOL!
Fotboll

Everton – Crystal Palace

  • Datum:
    21 okt 2018
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td