Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Trelleborgs FF – IK Sirius

Trelleborg - Sirius U2.5 @ 2.01 (Pinnacle), insats 5 units (ca 2.5%)

Skåningarna är förvisso i behov av en trepoängare här då säsongen börjar lida mot sitt slut och det mesta talar för att det blir spel i Superettan 2019. Men hellre en seger med 1-0 än ett oavgjort på 4-4 borde de flesta vara medvetna om i laget.

För Sirius del är det också ett prekärt läge då de har tre poäng tillgodo på Brommapojkarna som nu innehar kvalplatsen för att få chansen att klara nytt kontrakt. Så en poäng är viktig här även om de så klart ser tre poäng framför sig mot seriens i särklass sämsta lag, åtminstone formmässigt då Trelleborg nu spelat femton raka matcher utan en seger. Endast tre poäng har de skramlat ihop under den perioden. Senast hade de dock tre poäng borta mot Göteborg till matchens sista spark men det kändes mer som tillfälligheter att målen trillade in där än att det skulle varit standard.

Bägge lagen snittar klart över 2.5 mål på hemma- respektive bortaplan, men då ska vi tänka på att ofta är det mot klart bättre lag de läcker bakåt. Här kommer det viktigaste vara att inte förlora och med två lag som prioriterar defensiven först har jag svårt att se att den här matchen skulle gå över 2.5 mål mer än 50% av gångerna. Trelleborg snittar 0.75 gjorda mål på hemmaplan medan Sirius snittar 0.92 gjorda mål borta. Jag tror det här ligger nära till hands att sluta 1-1 ifall något lag får hål på de andra bara.

I våras slutade det här mötet 1-1 och när de möttes i Superettan för två säsonger sen blev det 0-2 när Trelleborg hade hemmaplan. Det är inte så mycket som talar för målkalas här mellan två lag som är indragna i bottenträsket då det selektiva minnet pekar på att det blir än mer tillknäppt då. Kan även tillägga att fyra av Sirius fem senaste matcher gått under 2.5 mål.

Jag vet dock att bägge lagen har halvt instabila försvar stundtals och av den anledningen nöjer jag mig med fem units här. Spelvärt ner till 1.95 ungefär, med en brytpunkt på 51.3% istället för som nu en brytpunkt på 49.8%. BOL!
Fotboll

Trelleborgs FF – IK Sirius

  • Datum:
    21 okt 2018
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td