Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ajax – Benfica

Ajax - Benfica Ö2.5 @ 1.85 (Pinnacle), insats 6 units (ca 3%)

Ett enormt hemmastarkt Ajax som verkligen imponerar i Champions League dessutom är klara favoriter mot Benfica. Samtidigt är det ett sådant lag som helt plötsligt står där med byxorna vid knävecken och undrar vad som hände. Därför väljer jag ett överspel här för att inte sitta på den ena eller andra sidan.

Normalt när det är topplag som stöter på varandra i Champions League är det mycket mål att vänta. Nu tillhör inte de här lagen den absoluta toppen men bägge ha kvalitéer att kunna göra både en, två och tre baljor.

Ajax som jag nämnde är hemmastarka vann komfortabelt i första rundan mot AEK Athens med 3-0. Även i kvalrundorna vann man samtliga tre hemmamatcher relativt enkelt (2-0, 3-0, 3-1) trots att det är än viktigare för bortalagen att få med sig ett bra resultat då det avgörs genom hemma och borta bara. Nu är det som bekant sex matcher och en förlust är inte hela världen.

I den inhemska ligan de två senaste säsongerna snittar de hela 2.74 gjorda mål på hemmaplan. Den här säsongen på de fyra inledande hemmamatcherna snittar de 3.5 gjorda mål. Nu är den inhemska ligan rätt svag överlag och Benfica kommer så klart ha en överlägset mycket bättre defensiv än vad Ajax är vana att möta. Samtidigt kommer Ajax försvar att få en större arbetsinsats och det de förlorar framåt tror jag kan ramla in bakåt.

Benfica kommer med en 3-2 seger borta över AEK Athens medan de förlorade hemma mot Bayern München i första omgången. Laget snittade 1.94 gjorda mål på bortaplan förra säsongen i den inhemska ligan.

Inget superodds i 1.85 men bra nog för att gå in med en liten slant. Brytpunkten nu ligger på 54% men det är spelbart ner till 1.82 om det inträffar 55% som jag mer är inne på. BOL!
Fotboll

Ajax – Benfica

  • Datum:
    23 okt 2018
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Champions League, Grupp E
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-10-23 21:52

Nu har ju förbannelserna drabbat allt jag rör vid. Hemskt att hamna i sådan här dålig form med utfall där inget fungerar. Komiskt att det blev mål i samtliga sex 21-matcher förutom den jag rekade till över 2.5 mål. Jaja, det vänder snart igen!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td