Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Club Brugge KV – Monaco

Club Brugge KV - Monaco X2 @2.07

-------------------------------------------------------------------------------------------

Leonardo Jardim fick som bekant sparken från tränarposten för ett par dagar sedan, istället klev Thierry Henry in, och väl framme vid sin debut föll även fransmannen. Monaco noterades för en 2-1-förlust mot Strasbourg, det innebär att de nu gått 11(!) raka matcher, utan att vinna. Och det är ett ordentligt utropstecken, minst sagt.

Om vi nu ska försöka sätta fingret på vad problemet i Monaco är, så tror vi det har att göra med ett flertal misslyckade transferfönster. Monaco har sålt spelare för oerhört många miljoner, ja till och med miljarder, men har helt misslyckats med att bevara någon form av stomme. Det finns i princip ingenting kvar sedan den där semifinalen i Champions League, 2017. Spelaromsättningen har helt enkelt varit för stor.

Det ska därför bli oerhört intressant att se vad Thierry Henry kan förändra. Det var, åtminstone inte i våra ögon, Jardim som var problemet. Dock återstår det att se här framöver vad som faktiskt händer nu.

Att Monaco förlorat sina två inledande möten i Champions League, är inte allt för konstigt. Att förlora mot Atletico Madrid är inte direkt fy skam. Att förlora mot Dortmund med 3-0 kanske är ett mål för mycket, dock ska det samtidigt nämnas att Dortmund i princip är Europas formstarkaste lag just nu. Därför sänks svårighetsgraden för Monacos del på onsdag.

Det är inte direkt en nyhet att Club Brugge tillhör kategorin, en av de svagare lagen i årets upplaga av Champions League. Även de har förlorat sina två inledande fighter i CL, det är dock – tillskillnad från i Monacos fall – ett väntat resultat.

Club Brugge är nu alltså favoriter till att besegra Monaco. Dock finner vi istället Monaco vara en bättre investering, med tanke på oddssättningen. Är det någon gång Monaco ska återvända till vinnarspåret, så säger känslan att det är just här, på onsdag i Champions League – med Thierry Henry vid rodret. Vi kommer att investera polletterna på tvåan med krysset som gardering. X2.
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Club Brugge KV – Monaco

  • Datum:
    24 okt 2018
    19:10
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Champions League, Grupp A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td