Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: PSV Eindhoven – Tottenham Hotspur

PSV Eindhoven - Tottenham Hotspur @2.10

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är dags för CL igen och vi får här en riktigt bra chans att drygt dubbla degen när Tottenham åker till Nederländerna för att ta sig an PSV.

Spurs är piskade att vinna här matchen och man kommer dessutom in med bra resultat bakom sig i ligaspelet. Man har underpresterat i Champions League där spelet inte riktigt fungerat så bra som man hade hoppats. Man föll tungt i första matchen mot Inter i slutminutrarna vilket gjorde att när man sedan även förlorade mot Barcelona med 2-4 halkade efter i tabellen rejält. Spurs måste alltså vinna den här matchen för att kunna göra något spännande av det inför sista omgången om Barcelona nu lyckas slå Inter vilket är högst troligt då de vill säkra gruppsegern.

PSV har likt Tottenham 0 poäng, och förlorade mot Barcelona med 4-0 samt mot Inter med 1-2. Man är absolut ett riktigt starkt lag i den inhemska ligan, men får det som vanligt svårt ute i europa där de stora drakarna härjar fritt. Det ska även tilläggas att det är en mycket tuff grupp PSV hamnat i, och har de högre förväntningar en en 3e placering svävar de lite molnen i min mening.

Det finns egentligen ingenting som talar för PSV här, och jag testar att spela raka tvåan på ett Spurs som är piskat att vinna.
Fotboll

PSV Eindhoven – Tottenham Hotspur

  • Datum:
    24 okt 2018
    18:55
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Champions League, Grupp B
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td