Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: RB Leipzig – Celtic

RB Leipzig - Celtic BLGM @1.83

-------------------------------------------------------------------------------------------

Vi tar oss till Tyskland för en match mellan RB Leipzig och Celtic. När tyska Leipzig spelat ute i europa har matcherna tendera till att svänga otroligt mycket, och även en hel del gånger i Bundesliga också ska tilläggas. Trots att RB Leipzig här spelar på hemmaplan har jag svårt att se att det skulle bli någon promenadseger.

Celtic är som vi ofta är vana vid väldigt starka offensivt, och bör definitivt kunna hota med minst ett mål. Man har gjort hela 10 mål i sina 2 senaste matcher, och även om det är i den mindre starka inhemska ligan säger det ändå en del om hur laget är balanserat - offensivt. I Europa League har man likt Leipzig spelat in tre poäng, där förlusten kom borta mot Salzburg och vinsten hemma mot Rosenborg.

Celtic har James Forrest avstängd som är ett avbräck men samtidigt går det att ersätta. Forrest har gjort fyra mål den här säsongen och alla gjordes under en av samma match. Leipzig har säkert 3-4 osäkra spelare till spel och det känns definitivt som att en viss rotation kommer att göra i elvan.

Tycker att chanserna att båda lagen hittar nätet är klart högre än vad oddsen antyder.
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

RB Leipzig – Celtic

  • Datum:
    25 okt 2018
    18:55
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: UEFA Europa League, Grupp B
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td