Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: AIK – Karlskrona HK

AIK - Karlskrona @1.80

-------------------------------------------------------------------------------------------

AIK fortsätter att rada upp segrar i säsongsinledningen och står nu på fina 10 segrar efter 13 spelade matcher med en målskillnad på 40-30. Man har vunnit fyra av senaste fem matcherna och på hemmaisen står man på 6 segrar efter 7 matcher och är ligans starkaste hemmalag.

Hittills är det radarparet Holm-Weigel och Christian Sandberg tillsammans med Alexander Deilert som är de spelare som leder detta lag offensivt. Känslan är dock att det finns ännu mer att krama ur denna trupp, spelare som Jesper Fröden och Daniel Muzito Bagenda ska absolut producera på en betydligt högre nivå än vad de gjort såhär långt.

Karlskrona har gått lite upp och ner hittills och efter 12 matcher står de på 6 segrar och en målskillnad på 39-37. Tittar vi på formen så har man två segrar och tre förluster på senaste fem matcherna. Karlskronas största problem är deras bristfälliga målvaktsspel. Hittills har man fått 87,8% av Arvid Holm och 90% av Robin Johansson och det är alldeles för dåligt och blir väldigt svårt att vinna hockeymatcher med. Skulle man kunna få ordning på målvaktsspelet så ser man dock ganska bra ut.

Ikväll möts dessa lag på Hovet och jag har svårt att se Karlskrona kunna ta några poäng där. Ska man kunna stå emot ett offensivt starkt AIK i deras hemmaborg, särskilt en fredagskväll, så behöver man ha en målvakt som spelar på en nivå utöver det vanliga. Och det har absolut inte Karlskrona.

AIK är stor favorit här och 1.80 är klart spelbart!
Spela på Betfair och få Se bonus här
Ishockey

AIK – Karlskrona HK

  • Datum:
    26 okt 2018
    19:41
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Hockeyallsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td