Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Detroit Pistons – Cleveland Cavaliers

Pistons vs Cavs i Little Caesars Arena, Detroit

Fjolårsfinalisten från Cleveland korsar Lake Erie för ett möte med Central Division-rivalen Detroit Pistons.

Cavs kommer till spel utan vilodag till nattens möte och det finns inte mycket som talar för ett positivt resultat. Den vinnarmentalitet som fanns i laget förra året är som bortblåst och en stor del av förklaringen till detta är givetvis Lebron James flytt till L.A. King James är förmodligen ligans mest svårersatta spelare, men det känns knappt som om Cavs har försökt. Fyra spelade matcher hittills i år och fyra förluster är facit. De två inledande bortamatcherna mot Raptors och Twolves finns det inte mycket att säga om, men två raka hemma mot mediokert motstånd, som Hawks och Nets säger en hel del om Cavs kapacitet i år. Det hör inte till vanligheterna att ett finallag missar slutspelet året efter, men risken är stor att det händer i år.

Pistons har inlett seriespelet på ett övertygande sätt med tre raka segrar och spelar med stort självförtroende. Om Blake Griffin är på spelhumör så kommer han bli en alldeles för svår nöt att knäcka för Cavs klena och läckande försvar. Tunge centern, Andre Drummond, kommer inte stöta på speciellt hårt motstånd under korgarna. Drummond är en brutal kraft och hör till ligans bästa returtagare, hans dominans i det målade området kommer bädda för en hyfsat bekväm hemmaseger.

Spelar Pistons -7,5 till fina 1,83.

Rygga lugnt.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Detroit Pistons – Cleveland Cavaliers

  • Datum:
    26 okt 2018
    01:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td