Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Milwaukee Bucks – Toronto Raptors

Jag väljer att spela Milwaukee Bucks och Toronto Raptors över 221.5 poäng i nattens NBA basket. Högsta odds just nu finns på Expekt till oddset 1.93.

Toronto Raptors skall försöka ta sin sjunde raka seger när de besöker de obesegrade Milwaukee Bucks på måndag i en match mellan de enda två obesegrade NBA-lagen. Raptors behöll sitt perfekta record intakt (6-0) med en 116-107 seger över Dallas Mavericks. Raptors leddes i den matchen av Kyle Lowry med 20 poäng, medan Kawhi Leonard var den bästa scorern med 21 poäng.

Milwaukee är också perfekt denna säsongen med 6-0 efter att ha besegrat Orlando Magic på lördag 113-91. Bucks leddes av Giannis Antetokounmpo med 21 poäng, medan Khris Middleton gjorde 18. Antetokounmpo var sidelined tidigt i andra halvan efter att ha fått en möjlig hjärnskakning men återvände för att hjälpa till att leda Bucks till den sjätte raka segern.

Toronto Raptors har de 5 senaste matcherna snittat hela 117 poäng per match, medan Milwaukee Bucks har snittat hela 120.6 poäng de 5 senaste matcherna.
Vi har också en del trender som pekar mot överspelet här.

Raptors är 5-0 över totalen mot Eastern Conference lag. Raptors är 6-1 över totalen de 7 senaste matcherna. Man är också 4-1 över totalen mot NBA Central och 4-1 över totalen mot lag med SU winning record.

Bucks är 14-2 över totalen mot NBA Atlantic. Bucks är 9-2 över totalen mot lag med högre än 60% winning record. Man är också 24-6 över totalen de senaste 30 matcherna, och 11-3 över totalen de 14 senaste hemmamatcherna.

4 av de 5 senaste inbördesmötena har gått över totalen.


Spel: Mil - Tor: över 221.5 poäng
Trend: 82% över
Simulation: Mil - Tor: 114 - 113


Basket

Milwaukee Bucks – Toronto Raptors

 • Postad:
  29 okt 2018
  14:58
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 221.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,93
 • Bolag: Expekt
 • Datum:
  30 okt 2018
  01:00
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td