Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: GIF Sundsvall – Hammarby IF

Sundsvall - Hammarby @ 3.40 (Bethard), insats 6 units (ca 3%)

I min värld ska inte Hammarby vara favoriter borta mot Sundsvall. Men jag tackar och jobbar vidare med Sundsvall den här säsongen även om jag missade att skriva en rek senast de var nere i Göteborg och vann till trevligt odds.

Att inte spelbolagen väger in Hammarbys form mer än de gör är obegripligt. Efter att det började strula så har de alltså spelat åtta matcher och endast segrat i två av dessa - mot Göteborg och Brommapojkarna. Nej, det håller inte att kunna slå bottenlagen om man ska leva upp till favoritskapet här. Förutom Malmö och AIK så har de även förlorat mot Elfsborg - förutom när det började rasa i matchen mot Djurgården där det också slutade med noll poäng. Senast endast 0-0 hemma mot ett Kalmar som dock är på väg upp lite spelmässigt och säkert tar en seger snart.

Sundsvall har svikit mig några gånger den här säsongen men jag tycker de spelar bra fotboll. Hemma har de på 13 matcher endast släppt in 11 mål totalt. Endast tre förluster och dessa har kommit mot starka AIK och Häcken samt mot ett Östersund (2-3) som också tillhör toppen. Hammarby har dock endast förlorat två bortamatcher och det mot Malmö och AIK och det har dessutom varit nu när trepoängarna utebli.

Inbördes är det två raka segrar för Hammarby men normalt är det jämnt mellan lagen. Senast i Stockholm blev det 4-3. Jag tror på revansch för norrlänningarna här och allt över 3.00 i odds tycker jag ska ses med värde. Brytpunkten nu går vid låga 29.5%. BOL!
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

GIF Sundsvall – Hammarby IF

  • Datum:
    31 okt 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td