Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Toronto Raptors – Philadelphia 76ers

Philadelphia 76ers packar passen och korsar gränsen inför nattens bortamöte mot Raptors. 76ers har inte vunnit här i Kanada sedan 2012. 11 raka förluster är facit och mycket talar för en 12:e.

Raptors återvänder hem efter gårdagens förlust borta mot Milwaukee Bucks, lagets första för i år. Kawhi Leonard, som stod över matchen mot Bucks är åter tillgänglig för spel, vilket är av avgörande betydelse. Raptors stod inte att känna igen utan Kawhi, som anslöt från Spurs inför denna säsong. Kawhi bidrar, förutom en stabil offensiv (26,9 points per game), även med ett defensivt arbete som kommer bli nödvändigt när gästernas PG Ben Simmons skall stoppas.


Som nämnt, så har 76ers inget speciellt lyckosamt facit borta mot Raptors. Det finns dock gott om talang i laget och hemma i Wells Fargo Center så skulle laget säkert ha en god chans mot nattens motstånd. Faktum är att 76ers är ganska usla på bortaparkett över huvud taget och laget har inlett säsongen med tre raka förluster utanför Philly. I två utav dessa matcher var förlustmarginalen dessutom en bra bit över 10.

Jag tror att spreaden på -6 som Raptors fått är i minsta laget och att förlustsiffrorna mycket väl kan bli det dubbla. Nöjer mig ändå med spel på Raptors -6.

Rygga lugnt


Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Toronto Raptors – Philadelphia 76ers

  • Datum:
    31 okt 2018
    01:30
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td