Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Blackburn Rovers – Queens Park Rangers

Jag tycker att Queens Park Rangers är på tok för stora underdogs i lördagens bortamöte med Blackburn Rovers. Dels talar skadeläget emot Blackburn Rovers och dels finns det en hel del statistik som jag tycker talar till Queens Park Rangers fördel.

Denna rek gäller alltså följande spel:

2018-11-03 16:00The ChampionshipBlackburn Rovers vs Queens Park Rangers 2 FT 5 3.060

Blackburn ser ut att behöva klara sig utan en handfull ordinarie spelare, inklusive minst en och eventuellt tre av sina tre bästa spelare denna säsong (högst snittbetyg hos WhoScored.com); mittbackarna Lenihan och Mulgrew samt offensive kreaturen Dack. [The72]
Även ordinarie målvakten Raya saknas p g a skada och reservkeepern Leutwiler som bara spelat 90 minuter totalt denna och förra säsongen ersätter. [Lancashire Telegraph]

Så till statistikdelen. Jämför man de båda laget utifrån hur mycket avslut och avslut på mål de skapar och släpper till så är QPR det bättre laget. Även sett till Total Shots Ratio (TSR) - skapade avslut i förhållande till totalt antal avslut i matcherna (en parameter som korrelerar förhållandevis väl med poängskörden) - är det klar fördel QPR.


Totala avslut för och emot samt TotslShotsRatio i Championship [Sports Betting Portfolio]

Blackburn har hittills ett riktigt dåligt facit sett till prestationer mot lag på övre halvan av tabellen. Man har det fjärde sämsta utfallet av alla lag i serien om man jämför skapade avslut på mål med tillsläppta avslut på mål.
Samtidigt har QPR ett riktigt bra facit om man ser på prestationerna mot lag från den nedersta fjärdedelen av tabellen - baserat på statistiken ovan vill jag hävda att Blackburn presterar mer i nivå med botten än mitten av tabellen där de befinner sig just nu. QPR har det tredje bästa utfallet av alla lag i serien om man jämför skapade avslut på mål med tillsläppta avslut på mål på bortaplan.


Avslut-på-mål-skillnad mot lag på övre halvan respektive mot de 6 sämst placerade lagen i Championship [Sports Betting Portfolio]

Som en extra bonus återfinns matchen på Stryktipset där den raka tvåan i match 6 ser ut att bli understreckad med 5-10 procentenheter vilket gör den till ett synnerligen intressant spikalternativ.
Fotboll

Blackburn Rovers – Queens Park Rangers

  • Datum:
    03 nov 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: The Championship
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td