Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur

Wolverhampton - Tottenham Ö 2.5 @ 2.03 (Pinnacle), insats 6 units (ca 3%)

Inte ofta jag går helt mot statistiken och lägger ett spel men här tycker jag faktiskt att över dubbla pengarna känns fint. Hittills har nämligen Wolves enbart gått över linan i en match av tio, i premiären hemma mot Everton som slutade 2-2. För Tottenham gick de över linan i de sex första matcherna för säsongen men har nu fyra i rad där målskyttet inte fungerat något vidare.

Harry Kane har det tungt men det måste vända någon gång för honom. Det är inte normen att det går så tung även om det hittills blivit fem mål vilket ändå får anses godkänt. Dock kom senaste målet för honom i ligan den 29 september. Det finns åtminstone kvalitéer för att laget åter ska över en förhållandevis låg lina på 2.5 mål.

Förra säsongens matcher för Tottenham borta blev målsnittet 2.84 vilket jag tycker är ett bättre riktmärke än årets lite mer målsnåla säsong där det varit 2.5 i snitt på bortaplan.

För Wolves från Championship förra säsongen blev det totala målsnittet 2.83 mål per hemmamatch. Men enklare motstånd och det var framför allt antalet gjorda mål som höll snittet uppe. Den här säsongen är det 2.2 mål per match det levererats när Wolves haft hemma.

Hur mycket det spelar in att det är sen kvällsmatch under en lördag är svårbedömt. Normalt säger mitt selektiva minne att veckomatcherna (som är kvällsmatcher) blir målsnålare än normalt, men det vågar jag inte lita på blint. Svagare rek rent statistiskt men tycker likväl det finns parametrar som styrker att oddset är för högt. Men det är mycket känslan att det här kommer vända för Tottenham som varit målsnåla på slutet. 1.95 och över ser jag som värde här. BOL!
Fotboll

Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur

  • Datum:
    03 nov 2018
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td