Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Bate Borisov – Neman Grodno

Bate Borisov -1.5 - Neman @ 2.35 (Pinnacle), insats 6 units (ca 3%)

Giganten i Vitryssland som säkrar seriesegern vid minst en poäng idag har ett relativt enkelt motstånd anser jag. Att vi erbjuds 2.35 i odds för en vinst med två eller fler mål begriper jag inte. Det är fler klasser i skillnad mellan lagen och formen är god dessutom till skillnad mot bortalaget här.

Bate har förutom tre raka segrar en fin säsong med 21-3-2 (48-18) som facit. Räknar vi endast segrarna har de gjort 44 mål och släppt in 12 mål. På de 21 segrarna är det ett snitt på 2.1 mot 0.6 om vi avrundar. Alltså har vi exakt -1.5 när de blir seger. Nu har de ju även fallerat några gånger dessutom men på hemmaplan är det starkare kort med 10-3-0!

För Neman är det på de sju senaste bortamatcherna en seger, en oavgjord och hela fem förluster. Tre gjorda och elva insläppta mål. Inte så skrämmande egentligen men nu möter de värsta tänkbara motstånd.

Inbördes mellan lagen är det nitton segrar och fem oavgjorda och ingen förlust när Bate haft hemmaplan. Jag tror vi kan lägga till en tjugonde seger idag dessutom. På dessa matcher är dessutom målskillnaden finfina 58-8! Men om vi enbart tar lite resultat mellan lagen från nutid ser vi att mönstret fortsätter. Sen 2015 har de mötts tre gånger i ligan samt två gånger i cupen. Fem segrar till Bate och hela 17-2 i målskillnad. Endast cupmatchen från 2015 har gått under linan där matchen slutade 1-0.

Här talar det mesta för ytterligare en seger med minst två mål. Av de tretton hemmamatcher Bate haft hittills har de segrat med minst två mål i sex av dessa, hela 46.2% alltså. Med oddset 2.35 räcker det att de lyckas besegra Neman med två mål i 42.5% av matcherna bara. Det finns inte mycket som talar mot att allt går som det bör även idag. Sex units nöjer vi oss med om nu vitryssarna påbörjat segerfestandet lite för tidigt idag. Spelbart ner till 2.10-2.15 i alla fall. BOL!
Fotboll

Bate Borisov – Neman Grodno

  • Datum:
    04 nov 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Vitryssland
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td