Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Portland Trail Blazers – Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks inleder sin fyra matcher långa road trip med ett besök i Moda Center. Portland Trail Blazers står för motstånd och värdskap. Jag lutar åt en bortaseger, vilket jag tycker att marknaden erbjuder fina odds på.

Bucks har en imponerande och fartfylld offensiv. Bortamatchen mot Celtics är lagets enda plump i protokollet hittills. Det finns inte många spelare i ligan som kan spela försvar på Giannis Antetokounmpo. Motståndarna måste helt enkelt räkna med att han gör sina 30 poäng och koncentrera sig på att ta hand om hans medspelare. Blazers har ingen som kan ta sig an The Greak Freak och jag räknar med att han gör en bra bit över 30 poäng i natt. Bucks har vunnit lagens fyra senaste möten och klarat spreaden i sex av de sju senaste. Bucks har också ligans tredje högsta skottprocent på bortaplan. Helt klar börjar laget bli ett litet spöke för Blazers.

Det är alltid lite läskigt att betta emot Blazers, laget är extremt ojämnt och om Damian Lillard får feeling tidigt i matchen så kan han bli riktigt otäck från trepoängslinjen. Det finns fler skottglada spelare i Blazers och laget skjuter mycket, men har inte samma höga träffprocent som gästerna. Det krävs ett riktigt bra defens (som Celtics) för att få stopp på Bucks, Blazers har, i mitt tycke, inte den kapaciteten. Lagets vanliga strategi att ösa på framåt och helt enkelt göra fler poäng än motståndarna kommer inte funka mot Bucks, som är ligans främsta lag när det kommer till att hålla motståndarnas skottprocent nere på bortaplan.

Ställer väckarklockan på fyra och lägger in ett bet på Bucks -1,5.

Rygga lugnt

Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Portland Trail Blazers – Milwaukee Bucks

  • Datum:
    07 nov 2018
    04:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

maximalvinst 2018-11-06 20:26

Hej!!
Kul med lite andra NBA rekare här också. Bra analys här. Jag tror också på Bucks här, och dom har också en mycket stark defensiv, så underspelet kunde också vara värt att kika lite på här!!!

Lycka till här framöver!!!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td