Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Memphis Grizzlies – Philadelphia 76ers

Philadelphia 76ers inleder sin tre matcher långa road trip med resa till FedExForum i Memphis. Bortalaget ställs mot ett av ligans vassaste försvar och jag tycker att det finns bra spel på en låg totalpoäng.

Som jag nämnt i tidigare rekar så är 76ers inte ett speciellt bra bortalag. Förstår fortfarande inte varför coach Brown envisas med Fultz i startfemman istället för Reddick. Nu lyckades ju faktiskt laget ta en meriterande och väldigt överraskande bortaseger sist mot Pacers och det är inte alls omöjligt att de kan ta en till här i natt. Jag tror dock att denna match, precis som den mot Pacers, kommer att vinnas av det laget som sätter försvarsspelet bäst och jag blir inte förvånad om inget av lagen kommer upp tresiffrigt.

Om man vill vara elak så kan man säga att Grizzlies är ligans tråkigaste lag, om man vill vara snäll så kan man säga att de spelar den basket de behöver för att vinna basketmatcher. Sanningen är att de faktiskt har ligans bästa försvarsspel och att de endast tillåter 100,6 poäng i snitt per match. På hemmaplan är snittet nere på imponerande 98,75 poäng. Grizzlies drar ned tempot i sina matcher och har långa anfall, vilket drar ned motståndarnas anfallstillfällen till ett minimum. Lagets strategi har resulterat i en del meriterande segrar i år och jag tror de har goda möjligheter att hålla motståndet under 100 poäng även i natt.

Detta kommer inte bli en speciellt underhållande match och det kommer krävas extra starkt kaffe i bryggaren. Jag lägger in ett bet på under 210 poäng totalt och hoppas att jag håller mig vaken.

Rygga lugnt.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Memphis Grizzlies – Philadelphia 76ers

  • Datum:
    11 nov 2018
    02:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td