promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Storvreta IBK – FC Helsingborg

Storvreta -2.5 - Helsingborg @ 1.66 (Bet365), insats 5 units (ca 2.5%)

Även i den här innebandyn tycker jag se ett knappt värde. Det skiljer flera nivåer mellan de här lagen och även om FCH har hämtat in något nyförvärv och fått till det försvarsmässigt klart bättre på slutet så är det här en tuff bortamatch för skåningarna.

Inbördes de senaste två säsongerna har Storvreta klarat den här linan i fem av åtta matcher vilket skulle ge oss ett odds på exakt 1.6 för värde. På hemmaplan har de klarat linan tre av fyra gånger. Enda missen var i slutspelets tredje match förra säsongen som slutade 4-4 efter att Helsingborg fått prioritera om då de blivit utspelade med 10-5 och 10-6 bara någon vecka innan när de besökt Uppsala.

För Helsingborg hittills på bortaplan har de ett minus på tre mål per match och då är det inte några topplag de mött precis. Visserligen raseras mycket av raset i förlustmatchen med Sirius med 12-2. För Storvreta ligger de på plus två mål per hemmamatch hittills men då räknas även förlustmatchen med 6-10 mot Dalen med.

Förra säsongen snittade Storvreta fina 132-71 på sina hemmamatcher vilket ger ett snitt på 3.81 i differens per match. För Helsingborg fick de en negativ differens på bortaplan förra säsongen med 1.56 per match i snitt. Då ska vi även komma ihåg att de endast förlorade sju av sexton bortamatcher. Dessutom är de inte i närheten lika bra i år även om det blir bättre.

Storvreta har fem raka segrar i ligan (den senaste efter förlängning/straffar). Mot lagen som ligger i topp fyra har differensen varit liten medan den i två av de tre övriga varit väldigt stabil, 11-6 och 14-8 och det är faktiskt bara mot Kalmarsund som linan på 2.5 inte nåddes. Matchen där slutade 4-3 bara.

För Helsingborgs del segrade de sensationellt med 8-7 mot Falun i slutet av oktober. Men i övriga matcher på de fem senaste har det blivit tre förluster och en vinst. trots förlust senast med 2-5 mot Dalen känns det ändå som ett bra resultat för Helsingborgs del. Nu är det borta och de är inte lika starka då som hemma i Skåne. Segern mot Örebro med 8-6 är inte så mycket att jubla över då de ligger sist i serien med endast sju inspelade poäng. Förlust mot Lindås med 3-2 hemma och det motståndet ligger näst sist i tabellen med samma poäng som Örebro. Sen har vi raset mot Sirius som jag nämnde ovan.

Helsingborg kommer få bekänna färg på allvar nu och det kommer hjälpa föga att ha tillbaka skadade och förkylda spelare. Storvreta är flera nummer för stora och allt över 1.60 i odds är det värde på här. Går så lågt som att säga 1.50-1.55 dessutom. En ny sensation av FCH tror jag inte vi ser ikväll åtminstone. BOL!
Spela på Bet365 och få 100% bonus
Innebandy

Storvreta IBK – FC Helsingborg

  • Datum:
    13 nov 2018
    19:15
  • Sport: Innebandy
  • Land: Sverige
  • Liga: SSL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-11-14 00:02

Spelet satt enkelt. Mycket enkelt t o m. Storvreta ledde med 2-0 efter första, 6-0 efter andra och segrade med 8-0. Fanns garanterat högre odds som även det var spelvärt men 1.66 här är bra nog även om det blev 1-1 på innebandyn och ett knappt minus vad gäller units.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td