Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Cypern – Bulgarien

Cypern - Bulgarien Ö2.5 @ 2.45 (Betfair), insats 5 units (ca 2.5%)

Var ett tag inne på att välja hemmalaget här till över tre gånger pengarna men det är mer logiskt att gå på överspelet då oddset här dragit iväg alldeles för högt. När linan släpptes öppnade oddsen på runt två gånger insatsen. Dags att kliva in här då det finns en del som talar för att det kan bli en del mål.

Det är kamp mellan Bulgarien och Norge vem som ska plocka förstaplatsen och avancera upp en nivå. Bägge lagen har nio poäng och har samma resultat inbördes då de vann med 1-0 hemma. Just nu har Norge ett plusmål bättre och det här måste Bulgarien försöka plocka i fatt. Visserligen har de hemma mot Slovenien i sista matchen men redan här behöver de plocka tre poäng om de inte ska behöva förlita sig på att Norge gör ett större debacle.

När de här två lagen möttes i Bulgarien för en månad sen blev det 2-1 till bulgarerna. Cypern är dock ett bättre hemmalag och de värvar 0-0 med att det blir målrikt. På de tio senaste hemmamatcherna har sju gått över medan tre gått under linan. 0-1 mot Belgien samt två mållösa matcher mot Estland och Montenegro. Snittet under dessa matcher ligger likväl på 2.8 mål.

För Bulgarerna har de på sina tio senaste bortamatcher gått över linan sex gånger. Målsnittet per match ligger på 2.7. Bl a har matcherna mot Norge och Luxemburg gått under medan man slagit Slovenien med 2-1 och förlorat mot Vitryssland med 2-1.

Så trots att tre poäng är viktigare för Bulgarien än att göra många mål så kan matchbilden utveckla sig till att lagen behöver gå framåt. Kanske inte riktigt lika stora chanser som Kroatien mot Spanien i går men nog är oddset på tok för högt här. Brytpunkten nu går vid 40.8% vilket är generöst då 45% är rimligare och då har vi värde ner till 2.22 i odds. Håller igen lite med insatsen trots allt. BOL!
Spela på Betfair och få 100% bonus upp till 1000 kr
Fotboll

Cypern – Bulgarien

  • Datum:
    16 nov 2018
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: UEFA Nations League C - Group 3
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td