promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Portugal – Polen

Portugal - Polen @ 6.55 (Unibet), insats 4 units (ca 2%)

Polen har förvisso inte imponerat sen VM-kvalet för ett bra tag sen. Men till 6.55 i odds känns det som ett spel man måste in med några riksdaler på. Visserligen kommer Polen sakna sin stora stjärna men laget känns ändå tillräckligt kraftfullt för att kunna slå ett Portugal som enligt mig inte heller imponerar. Ej heller Ronaldo ska spela så det är åtminstone 1-1 på den fronten.

Portugal är som jag nämnt klart överskattade även om de slog Italien med 1-0 på hemmaplan i Nations League och spelade en mållös historia på bortaplan. De har redan segrat i gruppen och incitamentet finns inte riktigt där för att verkligen gå för en seger även om det inför hemmapubliken alltid blir lite extra energi.

Polen som redan abonnerat på sistaplatsen har inte heller något att spela för mer än ära. Möjligen kan bortaplan hjälpa till, då det inte spelar någon roll hur matchen slutar. Det borde inte finnas minsta tillstymmelse till ängslan här och möjligen påverkar det spelglädjen i positiv bemärkelse. Den poängen i gruppen som de spelat in tog de faktiskt på bortaplan mot Italien, och att det sen i de två övriga matcherna inte gått polackernas väg kan vi inte väga in fullt ut som det normala.

Målet de släppte in hemma mot Italien kom i 90+2. När Portugal kom på besök till Polen tidigare i höstas så gjorde de bägge lagen totalt fem mål mot all logik. Normalt en målsnål match men här kan det säkert bli en liknande öppen historia, allt beroende på vad lagen kommer prioritera. Även 1-0 till polackerna räcker till vinst här ska vi komma ihåg.

Tycker det är en klart mer öppen historia än vad oddsen visar med tanke på att allt redan är klart och matchen mest ska spelas av. Nu räcker det att Polen vinner 15.3% för att vi ska ha värde här. Exakt chans är svårt att sia om men tycker det borde vara spelbart ner till 5.55 åtminstone som har en brytpunkt på 18% istället. Visst, det kan låta mycket men varför gör man Portugal till gigantiska favoriter trots att de redan vunnit gruppen? Fyra units blir en bra insats. BOL!
Spela på Unibet och få 100% upp till 2000 kr
Fotboll

Portugal – Polen

  • Datum:
    20 nov 2018
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: UEFA Nations League A - Group 3
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-11-20 22:40

Polen verkade då inte bry sig om de vann matchen vilket var extremt tråkigt att se. De har 1-1 och är en man mer men inte sjutton anfaller de. Nog aldrig sett ett lag rulla så mycket i egen backlinje på egen planhalva som Polen idag. Det kändes som det var två lag som bägge skulle avancera vidare från gruppspelet i ett VM om matchen slutade 1-1. Usch och fy att Polen inte trycker framåt då resultatet inte spelade någon som helst roll om det inte var en uppgjord match. Såg märkligt ut det här! Var ju ändå 6.55 i odds och mer än det gick dessutom att få.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo