Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Sverige – Ryssland

Sverige - Ryssland @ 2.15 (Bethard), insats 5 units (ca 2.5%)

Tycker Sverige gått upp lite väl mycket i odds här och jag har länge pendlat mellan hemma- och bortalaget här. Sverige har ett riktigt bra försvarsspel och framför allt kommer laget efter segern borta mot Turkiet vara helfokuserade på att ta hem gruppen, vilket de gör vid seger här. Försvaret kommer vara nyckeln helt enkelt, men målet framåt måste också komma.

Sverige är som bekant inte ett av de mer målrika lagen framåt men de brukar kunna få till något på straff, frispark eller ett självmål i värsta fall. Samtidigt finns det matcher det lossnar rejält i. Här måste de framåt förr eller senare om det är oavgjort mot slutet. Ryssland tror jag dock inte kan gå in på bortaplan och bara spela av matchen och få med sig 0-0 för att ta hem gruppen.

Förra mötet slutade 0-0 men det var i Ryssland och det var Sverige som främst styrde det mot att få med sig det oavgjorda. Jannes gubbar vet vad som krävs och kan de stärkas av segern mot Turkiet så kan hemmapubliken lyfta laget tillräckligt för att det varannan gång ska bli seger här åtminstone.

Ryssland kommer med en mindre smickrande 3-0 förlust i bagaget borta mot Tyskland. Ett Tyskland som är väldigt svåra att placera in och när det väl gällde mot Holland så blev det endast 2-2.

Ska Ryssland verkligen vara betrodda här med runt 25% chans för seger? Ett lag som innan hemma-VM var urusla och aldrig hade kunnat kvala in. Bubblan sen i somras är sprucken och möjligen kan de prestera hemma men nu blir det en kamp i 90 minuter för att lyckas hålla 0-0. Trots avsaknad av målskyttar i Sverige så förvånar det mig inte om "Granen" återigen avgör.

Spelbart ner till dubbla pengarna och jag nöjer mig med fem units som insats! BOL!
Spela på Bethard och få 100% upp till 1000 kr
Fotboll

Sverige – Ryssland

  • Datum:
    20 nov 2018
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: UEFA Nations League B - Group 2
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-11-20 18:32

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Granen finns till 5,75 som målskytt i matchen på Unibet, han är på det delad tia i odds bland svenskarna. Helt absurt givetvis, men sen får var och en bestämma om 5,75 är ett överodds.
Galet låga odds på svenskarna överlag alltså! Granen har nog ett av de bästa oddsen dock

mikaels 2018-11-20 18:28

Granen finns till 5,75 som målskytt i matchen på Unibet, han är på det delad tia i odds bland svenskarna. Helt absurt givetvis, men sen får var och en bestämma om 5,75 är ett överodds.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td