Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: CSKA Moskva – FC Viktoria Plzen

CSKA Moskva - Viktoria Plzen Ö 2.5 @ 2.18 (Pinnacle), insats 5 units (ca 2.5%)

Måhända att matchen i första hand gäller att säkra tredjeplatsen för Moskvalaget och att de inte kommer riskera det defensiva. Samtidigt är en seger med 1-0 väldigt bra för det öppnar upp möjligheten att kunna ta en andraplats istället. Så mycket av vad matchen betyder gör att det borde bli målsnålt, men sen när vi tittar på lagen och hur de presterat hittills tycker jag det likväl blir fel att höja upp överspelet till 2.18.

CSKA har gått över linan i tre av de fyra första matcherna i Champions League. I hemmamatcherna lite snålare med 1-0 mot Real Madrid(!) samt 1-2 mot Roma. Men snittet ligger på 2.75 mål per match hittills. Förra säsongens gruppspel för CSKA landade på tre mål i snitt per match.

Vad gäller det tjeckiska Plzen så har de haft målkalas i varje match hittills. Mest syns det i antal insläppta mål och totalt på de fyra matcherna är målskillnaden 3-14 vilket ger ett snitt på 4.25 mål per match. I deras två bortamatcher har det blivit förlust med 5-0 och 2-1. Förra säsongen så åkte de ut i kvalspelet mot Steaua Bukarest med 2-2 på bortaplan och 1-4 hemma.

I förra mötet mellan Plzen och CSKA blev det 2-2 nere i Tjeckien och även om det inte borde bli lika målglatt nu så ser jag det som bra chanser för åtminstone 2-1 eller 3-0, men 3-1 och 2-0 är också sannolikt precis som övriga resultat med lägre antal mål. Mycket beror ju på hur matchen startar och när första målet faller etc. Slumpfaktorn är stor, men att det här ska vara en brytpunkt på 45.8% håller jag inte med om. Spelbart ner till runt 2.08 då brytpunkten ligger runt 48% om inte än närmare 50% t o m. BOL!
Fotboll

CSKA Moskva – FC Viktoria Plzen

  • Datum:
    27 nov 2018
    18:55
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Champions League, Grupp G
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td