promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Lokomotiv Moskva – Galatasaray

Lokomotiv Moskva - Galatasaray @ 3.25 (Betfair), insats 6 units (ca 3%)

Moskvalaget har fyra raka förluster och en målskillnad på mindre smickrande 2-11 efter fyra matcher. Hemma har de presterat lite bättre och resultaten 0-1 mot Schalke 04 samt 1-3 mot Porto får väl anses vara snudd på hyfsat. Så självklart är det klar fördel hemma jämte borta men jag tvivlar på att det kommer räcka likväl mot turkarna här.

Galatasaray visserligen endast med en seger hittills, men det var också över just Lokomotiv med 3-0 på hemmaplan. Men borta går det trögare och det har blivit två förluster mot Porto och Schalke 04 med sammanlagt 0-3 i målskillnad. Ingen katastrof precis men målen måste göras och då är motståndet nu klart mer överkomligt.

Turkarna har dock små möjligheter att nå en topp två placering vilket ger dem vidare slutspel inom Champions League. Därför kommer deras incitament för att säkra tredjeplatsen vara klart starkare och en poäng ger dem en slutspelsplats i Europa League.

Samtidigt är det lite allt eller inget för hemmalaget här som kommer gå för tre poäng, något annat borde inte existera. Det kan öppna upp spelplanen och om inte turkarna på egen hand visar sig starkast så kan de få bra kontringsmöjligheter ju längre matchen lider.

Det här är en mycket jämnare historia än vad spelbolagen vill ha det till. Dessutom har oddsen gått upp till 3.25 från öppningsoddsen på runt 2.80 i början av november. Får bli en högre medelinsats då det är bra värde men likväl endast inträffar runt en tredjedel av gångerna. Spelbart ner till i runda slängar 3.00. BOL!
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Lokomotiv Moskva – Galatasaray

  • Datum:
    28 nov 2018
    18:55
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Champions League, Grupp D
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td