Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Napoli – Frosinone

Hallådär allesammans!

OBS genomgång av varför den är spelvärd hittas längst ned. Här kommer först en lite omständligt koll på det här med att spela på hörnor i fotboll

För den late dock:

8,6-3,6= 4,8 hörnor fler i snitt bara senaste fem matcherna!

Tuta och kör säger jag!

https://www.bet365.com/#/AC/B1/C1/D8...46/F3/H0/I5/R1

Jag tycker det är skoj det här med statistik, vilka fynd man ibland har turen att göra. Sedan har vi statistik som är förädisk, ni som spelar hörnspel vet vad jag pratar om. Båda lagen snittar tillsammans över 14 hörnor, och så har man råkat göra rookiemissen nummer ett - man glömde kolla procentstatistiken för hur många matcher som egentligen är över ett visst antal hörnor. Och hur motståndarnas statistik ser ut - borta och hemmaplan.

Tanken med detta inlägg är att testa ett litet koncept. Statistik som gör att spelen känns rimliga. Ibland stämmer det, ibland är statistiken helt sann, men 51 i odds, verkligen? Har ju aldrig hänt att en sådan suttit. Hursomhelst, vi testar konceptet, kanske är det någon som gillar det.

Tanken är också att ge lite grundläggande råd när ni ska spela på totalt antal för en match eller ett lag. Det går att ta längre också, halvlekar. Men vi hörjar med den enkla kursen

Vi tar först en för skojs skull. Först trodde jag stenhårt på Napoli -3, hörnor, men så visade det sig att bet365 fulat och höjt till -4 dagen till ära. Men den sitter ändå.

Tre snitt

Båda lagens totala snitt (alla matcher, och hörnor, både vunna hörnor hörnor emot sig)-
 • Napoli snittar totalt 11,14 hörnor. Fördelat på 8,29 vunna och 3,14 emot.
 • Frosinone snittar totalt:8,93 hörnor. Fördelat på, vunna och 4 emot


Det totala snittet är egentligen inte särskilt viktigt i en sådan här bedömning, för vi behöver ju jämföra de relevanta siffrorna mot varandra, det vill säga hemmahörnor vs bortahörnor.

 • Napolis hemmahörnor: totalt 11,43 i snitt per match, samt 8,29 vunna 3,14 emot - Hemmalaget

 • Frosinones bortahörnor: totalt 9,2 per match, 3,71, vunna och 5,71 emot - Bortalaget


Hitta rätt i hörndjungeln - H2H-hörnor -en krånglig historia både med och utan all data

En del av er kanske redan nördar ner er i statistik, och kommer att känna igen det första problemet vi stöter på då vi kikar en h2h-jämförelse lagen emellan.
 • HT2-snitthörnor - Poängen med H2H-snitthörnor är att visa förhållandet mellan lagen beroende på var lagen spelar. Om Napoli spelar hemma så är det alla deras vunna samt de hörnor de fått emot sig. Bortalagets statistik på samma sätt, men bara sina bortahörnor, i det här fallet mot Napoili. Det totala antalet
 • Snittet i vår match är totalt 11 hörnor per match, när lagen möts på Napolis hemmaplan. MEN Innan vi vår veta hur många hörnor vunnna respektive emot för respektive lag, samt hur många matcher som siffrorna baseras på, har vi inte heller så någon vidare statistisk övertygelse när vi ska lägga ett beet.
 • H2H-snitt per lag- Så nu kommer vi till uppdelningen av Det föregående, hur många av av de 11 får respektive lag per match
 • Napolis snitt i de två föregående hemmamatcherna mot har legat på i snitt 7 av de 11 och Frosinone snittade på samma matcher 4/11.

Bara två matchers statistik förvisso, men de två senaste hemmamatcherna mot Frosinone så Napoli fått MINST tre hörnor fler. Här fann vi alltså något av värde för vårt spel -4 hörnor.

För att inte matchen ska hinna börja samt undertecknad ska hinna sova något tar vi resterande detaljer lite senare och tar kollar istället bara snabbt om det finnns någon grund för Napoli -4 hörnor.


Napolis hörnor hemma: - Totalt snitt: 11.14 vunna 7.00 emot 3.71

Frosinones bortahörnor Totalt snitt: 9.42 vunna 4.14 emot 5.71

H2h snitt Napoli 7/11 Frosinones 4/11


VI ser att Napolis totala antal vunnna är mer eller mindre samma som H2h lagen emellanl. Däremot så är Napolois totala snitt på¨hörnor emot sig något lägre överlag, samtidigt som Frosinones antal vunna, inte ligger på i princip samma antal som H2h. Det enda som egentligen sticker ut är att Frosinones i snitt får minst två hörnor fler emot sig än i vad man snittat mot Napoloi. Att hålla samma höga snitt mot alla lag visar där finns definitivt potential att -4 ska klaras avutan problem

Jämför med senaste fem hemmamatcherna för Napoli och bortamatcherna för Frosinones

Napolis fem senaste hörnresultat hemma Snitt på 8,6 hörnor vunna
Häörnor 20-2 resultat 0-0
Hörnor 0-7 resuiltat 5-1-
Hörnor: 17-2, resultat 1-1
Hörnor:4-4 resultat 2-0
Hörnor 2-2Hörresultat borta senaste bortasnitt senaste fem matcher 3,6 hörnor vunnna
Frosinones 11-0 r esultat 3-0
Frosinones 2-7 resultat
Frosinones 9-1 resultat 0-3
Frosinones 2-4 resultat 3-2
Frosinones 4-3 resultat 4-2


8,6-3,6= 4,8 hörnor fler i snitt bara senaste fem matcherna!

Tuta och kör säger jag!

https://www.bet365.com/#/AC/B1/C1/D8...46/F3/H0/I5/R1
Spela på Bet365 och få 100% bonus
Fotboll

Napoli – Frosinone

 • Datum:
  08 dec 2018
  15:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Italien
 • Liga: Serie A
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td