Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AFC Bournemouth – Newcastle United

Det offensiva och härliga Bournemouth tar idag emot Rafa Benitez Newcastle som med tre segrar på fyra senaste fått ett ganska stabilt avstånd ner till nedflyttningsplatserna.

Bournemouth har nu äntligen fått tillbaka sin bästa striker Callum Wilson och han levererade direkt då han gjorde både mål och assist i 2-0 seger över Huddersfield. King har hållit igång målskyttet i Wilsons frånvaro så att de nu kan spela sida vid sida ska bli intressant att se!
I övrigt så saknas högerbacken Smith, mittfältarna Gosling och Stanislas.

I Newcastle så har man som sagt bra form och man har även fått igång offensiven på slutet med 7 strutar på de 4 senaste matcherna. Nyförvärvet Almiron har sett spännande ut och både Perez och Rondon har levererat på slutet. Bakåt brukar man vara väldigt stabila men tunga skador oroar och vi kommer få se en nykomponerad backlinje idag. Kaptenen Lascelles saknas liksom Fabian Shär vilket gör att vi verkar få se en matchotränad Ciaran Clark och en kanske än mer matchotränad Fernandez så att försvaret kommer svaja känns troligt.

Med två lag som saknar folk i backlinjen, och som båda har ett bra offensivt spel för tillfället gör att överspelet känns tryggt här. Det borde absolut ligga som favorit och nu får vi jämna pengen på ö2.5 mål så jag väljer att trycka in medelinsats här.

Lycka till!
Spela på 10Bet och få 50% up till 1000 kr
Fotboll

AFC Bournemouth – Newcastle United

 • Postad:
  16 mar 2019
  09:34
 • Rekare: perry
 • Spel: ÖVER 2.5
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,00
 • 10Bet
 • Datum:
  16 mar 2019
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

perry 2019-03-16 18:00

2-2 blev resultatet. Hoppas någon hakade på.

Trevlig lördagkväll!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här