Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Blackburn Rovers – Stoke City

Ett formsvagt Blackburn tar emot ett Stoke som verkar göra allt för att ge supportrarna en så tråkig avslutning på säsongen som möjligt. Eller vad sägs om att dem spelat 0-0 i de fyra senaste matcherna, gjort 4 kassar på senaste 10 och spelat lika 7 av 8 senaste?

I Blackburns senaste 6 hemmamatcher så har aldrig båda lagen pyttsat och sett över säsongen så har 11 av 19 matcher gått u2.5 mål, så att det ska kunna bli tajt och målsnålt när Stoke () kommer på besök ser jag som väldigt troligt. Lägg till att båda lagen är fast i mittenträsket utan möjlighet att knipa playoffplatserna så känns denna drabbning än mer avslagen. 1.80 på att båda lagen ej lyckas göra mål är taget!

4/5 U spelas.

Trevlig helg på er!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Blackburn Rovers – Stoke City

 • Postad:
  06 apr 2019
  09:23
 • Rekare: perry
 • Spel: Båda lagen gör mål Nej
 • Insats: 4,00
 • Odds: 1,80
 • Bet365
 • Datum:
  06 apr 2019
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: The Championship
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td