promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Éric Castonguay

Éric Castonguay att vinna poängligan i Hockeyallsvenskan till 12 gånger pengarna

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ett litet smått långskott här. Éric Castonguay, som i fjol kom 3a i poängligan med sina 44 poäng tippar jag nu komma 1a. Rent oddsmässigt ligger han faktiskt etta, med Marcus Ericsson, Patrik Karlqvist och lagkamraten Anton Holm bakom sig.

Han gör nu sin andra säsong i AIK. Dessförinnan höll han till i Leksand i SHL, när man åkte ur. Där lyckades han mäkta med 22 poäng i ett hårt bottensvetsat lag. Säsongen innan det var han i tingsryd och spottade in 40 poäng. Det är en rutinerad herre på 31 vintrar som AIK har fått tag på. Han har fem säsonger i AHL i ryggen, och är nu i sitt livs form.

Han har redan på de senaste tre träningsmatcherna gjort fyra mål, vilket betyder att vi säkerligen inte kommer behöva vänta på att han ska hitta formen, för den verkar redan sitta. AIK är, och kommer med största sannolikhet vara ett topplag i år igen, och Éric Castonguay spelar en avgörande roll där det offensiva spelet ska kretsa kring honom. Han är även en powerplayspecialist, där han ju gör många av sina mål. Jag tycker det finns bra värde i att han faktiskt plockar hem hela kalaset i år, speciellt om AIK går så pass bra som väntat.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Éric Castonguay

  • Datum:
    30 jun 2019
    21:42
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td