promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Champions for Jesus W – Tipitapa W

Spel 3.5

Spelar två spel idag från samma match, två kanske lite udda spel, men de bolag som erbjuder detta spel skiljer sig en del här.


1. Basket, Nicaragua Women (Torneo de Baloncesto Femenina)
Champions for Jesus - Tipitapa: Champions for Jesus +55.5 poäng
Odds: 1.85 (Nordicbet) kl 02:00

2. Basket, Nicaragua Women (Torneo de Baloncesto Femenina)
Champions for Jesus - Tipitapa: Champions for Jesus över 18 poäng
Odds: 1.78 (Unibet) kl 02:00


Man kan ju undra varför jag väljer att spela på en sådan här udda liga. Men en total på 88 poäng, och +55.5 poäng på ett lag? Det betyder att Champions for Jesus inte får göra speciellt många poäng här.

Vissa bolag har ända ner till +49.5 här på Champions for Jesus, och hittar jag ett bolag som ligger så många poäng som 6 poäng högre här tar jag det. Det kan vara stor skillnad i slutändan. Vad jag sett av Tipitapas resultat den senaste tiden har man inte utklassat motståndare precis, inte slagit någon med 55+ poäng och inte hållit någon under 18 poäng heller.

Något bolag har också upp till 21 poäng på Champions of Jesus teamtotal. Så 18 poäng på dem tycker jag är spelbart, då man endast varit under denna siffra i 1 av de 9 senaste matcherna. Det betyder också att man inte får göra mycket mer än 2 korgar per quarter, ännu mindre om man skulle lyckas göra någon 3-poängare.

Det skiljer enormt mellan dessa lag, men Champions for Jesus har ändå hemmaplan, och jag ser det som att Tipitapa måste sätta i princip allt och köra på från början till slut om man skall vinna med 55+ poäng. Därtill tror jag också att hemmalaget klarar 20+ poäng på hemmaplan.

Spela på NordicBet och få Se bonus här
Basket

Champions for Jesus W – Tipitapa W

  • Datum:
    04 maj
    02:00
  • Sport: Basket
  • Land: Nicaragua
  • Liga: Torneo de Baloncesto W
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td