promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Samsung Lions – NC Dinos

Spel 5.5

Imorgon på morgonkvisten startar KBO baseball, Sydkorea. Jag har satt mig in i ligan lite och tittat lite på trender för lagen och kommit fram till en del som jag nu i början kommer att använda mig av. Ligan består av 10 lag, och jag har sökt fram en del trender för en del lag.Doosan Bears: ett bra spel verkar vara underspel när Doosan spelar hemma. Jamsil Baseball Stadium verkar vara en riktig "underarena" då det förra säsongen gjordes klart minst homeruns här, 0.85 per match och hela 1.32 homeruns mindre än det högsta antalet.


SK Wyverns: detta är ett mycket bra bortalag, under flera säsonger. Så i bra situationer kommer jag att ta mig en titt på SK Wyverns på bortaplan. Förra säsongen hade man det bästa resultatet borta, hela 44-28.


KIA Tigers: detta är ett mycket dåligt bortalag. Förra säsongen hade man det sämsta resultatet på bortaplan, bara 23-47. Så när KIA Tigers spelar borta kommer jag att ta mig en närmare titt på hemmalaget och spela emot KIA.


Samsung Lions: deras hemmastadium verkar vara en riktig "avfyrningsplatta". Lions gjorde näst flest homeruns förra säsongen, och Daegu Samsung Lions park är också den ballpark där det gjordes flest homeruns förra säsongen, hela 2.17 i snitt per match. Kommer att ta mig en närmare titt på överspelet när Samsung spelar hemma.


Lotte Giants: detta var ett mycket dåligt hemmalag förra säsongen och man är ett dåligt hemmalag. Man hade det sämsta hemmaresultatet, 29-42. Och dessutom förlorade man i 33 av dessa 42 förluster med 2 runs eller fler. Ett bra spel kunde vara att spela emot Lotte Giants på hemmaplan i bra situationer.Då till spelet:

KBO Baseball
Samsung Lions - NC Dinos: över 7.5 runs
Odds: 1.75 (Coolbet) kl 07:00

Samsung Lions hemmastadion var den ballpark där det gjordes flest homeruns förra säsongen, och det gjordes också mycket ofta över 10 runs i snitt här.

Lions möter här NC Dinos, som är det lag som gjorde flest homeruns förra säongen. Lions gjorde näst flest, och när två sådana lag spelar i en sådan här ballpark så måste jag prova överspelet här.

Över 7.5 runs till oddset 1.75 när snittet låg på runt 10 runs ganska ofta förra säsongen ser jag som spelvärt.
Baseball

Samsung Lions – NC Dinos

 • Postad:
  04 maj
  22:12
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 7.5 r
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,75
 • Bolag: Coolbet
 • Datum:
  05 maj
  07:00
 • Sport: Baseball
 • Land: Sydkorea
 • Liga: KBO League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td