Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Burnley FC – Southampton FC

Här tycker jag allt oddssättarna har hamnat rejält fel på det när bortalaget The Saints är favoriter till 2,35 hemmalaget Burnley ger dock 3,33 så jag tar alla dagar i veckan!

Southampton har inlett säsongen riktigt illa och blev senast överkörda i andra halvlek av firma Son & Kane! Burnley har bara en PL match i bagaget och de borta mot Leicester som blev betydligt målgladare match än vad jag räknat med hemmaseger med 4-2. Burnley skapade dock en hel del chanser där och i luften är dom alltid tunga! Saints för dessutom klara sig utan snabba yttern Redmond som stod för 4 mål och 4 assist förra säsongen!

Det blir säkerligen en tuff och jämn match med ett så pass fint odds som 3,33 på hemmaseger testar jag som sagt!

Jag testar också en dubbel på Everton vinst tillsammans med ett HCP -1 spel på Chelsea där Havertz gjorde hattrick i veckan vilket troligen var väldigt viktigt för Kai´s självförtroende som sett lite stukat ut i de två inledande PL matcherna! Satsar 2 units där.
Spela på Svenska Spel
Soccer

Burnley FC – Southampton FC

  • Datum:
    26 sep 2020
    21:00
  • Sport: Soccer
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

viking90 2020-09-26 18:58

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg


Jag testar också en dubbel på Everton vinst tillsammans med ett HCP -1 spel på Chelsea där Havertz gjorde hattrick i veckan vilket troligen var väldigt viktigt för Kai´s självförtroende som sett lite stukat ut i de två inledande PL matcherna! Satsar 2 units där.
Vad i helvete håller Chelsea på med....
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td