Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Chelsea – Fulham

Spel 1.5

Fotboll, Premier League
Chelsea - Fulham: över 2.5 kort i matchen
Odds: 1.78 (Unibet) kl 18:30

Jag spelar här över 2.5 kort i denna match. Sett till förutsättningarna i denna match tror jag att båda lagen kommer att försöka gå framåt, vilket kan leda till en del hårda tag här, speciellt när det är frågan om ett Londonderby.

Fulham har 7 poäng att ta igen här, och det börjar vara absolut sista chansen nu. Man måste försöka här, vilket jag tror öppnar upp för hårda tag. Chelsea jagar Champions League plats, och har i stors sett sin starkaste trupp på benen, vilket jag tror kommer att göra det svårt för Fulham att undvika kort.

Båda lagen tror jag kommer försöka gå framåt här, och det tror jag kommer leda till en del varningar i denna match. Ser vi till de 10 senaste hemmamatcherna för Chelsea har man passerat 2.5 kort i 7 av 10 matcher. Ser vi till Fulham på bortaplan har man passerat 2.5 kort i 6 av de 10 senaste matcherna.

Set vi till detta blir det i snitt över 2.5 kort i ca 65% av matcherna, och då tycker jag att oddset 1.78 är spelvärt.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Chelsea – Fulham

  • Datum:
    01 maj 2021
    18:47
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td