Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Tappara – Lukko

Spel 2.5

Ishockey, Finland (Liiga)
Tappara - Lukko: över 4.5 mål (inklusive övertid)
Odds: 1.75 (Bet365) kl 15:00

Här handlar det om playoff och det står 1-1 i matcher mellan dessa. Jag väljer här att spela över 4.5 mål inklusive övertid, vilket betyder att ett 2-2 resultat skulle räcka för att detta spelet skall sitta.

Jag tror att när det är frågan om playoff här, kommer man försöka gå för mål på slutet även ifall man ligger under med 2-3 mål och då tror jag man kommer plocka bort målvakten och att det på det viset kan slinka in några puckar i tom kasse.

Ser vi till Tapparas 10 senaste hemmamatcher är man 8-2 över 4.5 mål. Ser vi till Lukkos 10 senaste bortamatcher är man 6-4 över 4.5 mål. Inbördes är man 8-2 över 4.5 mål de 10 senaste mötena med Tappara som hemmalag.

Man passerar 4-5 mål tillräckligt ofta här för att jag skall spela.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Tappara – Lukko

  • Datum:
    02 maj
    15:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Finland
  • Liga: Liiga
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td