Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Tottenham – Sheffield United

Spel 2.5

Fotboll, Premier League
Tottenham - Sheffield United

Spel 1: över 19.5 fouls i matchen
Odds: 1.85 (Unibet) 2.5 kl 20:15

Spel 2: över 10.5 fouls för Sheffield United
Odds: 1.90 (Unibet) 2.5 kl 20:15


Jag väljer alltså att spela 2 spel i denna match. Vi tittar här på fouls i matchen samt fouls för Sheffield United. Snittet ligger något högre här än vad linan ligger på, och man passerar också dessa linor mycket ofta, så jag ser klart värde i dessa spel.

Foul snittet ligger på 22.91 fouls om vi ser på hur många fouls lagen drar på sig samt deras motståndare. Ser vi på de 10 senaste hemmamatcherna för Tottenham är man 9-1 över 19.5 fouls. Ser vi på de 10 senaste bortamatcherna för Sheffield United är man 8-2 över 19.5 fouls.

Foul snittet för Sheffield United blir 12.86. Ser vi till Tottenhams matcher på hemmaplan har motståndarna de 10 senaste matcherna dragit på sig över 10.5 fouls i 9 av 10 matcher. Sheffield United har de 10 senaste bortamatcherna dragit på sig över 10.5 fouls i 8 av 10 matcher.

Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Tottenham – Sheffield United

  • Datum:
    02 maj
    20:15
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td