promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Arizona Coyotes – LA Kings

Spel 5.5

Ishockey, NHL
Arizona Coyotes - LA Kings: över 5 mål
Odds: 1.78 (Unibet) kl 04:00

Jag väljer att spela över 5 mål med pengarna tillbaka vid exakt 5 mål i denna match. Man får till 5 mål eller fler i majoriteten av sina matcher, och också situationen i lagen samt nattens målvakter gör att jag provar överspelet.

LA Kings är ute redan från slutspelet, och man har ingen större press på sig heller, och jag tror inte man tar defensiven på så stort allvar, utan man kan spela avslappnat utan att riskera något. Matematiskt har Arizona fortfarande chans på playoff, men det är en bit bort.

Sett till denna situation tror jag på en liten mer öppen tillställning. I alla fall Arizona måste gå för vinst här och vid underläge i slutet med 1-3 mål tror jag man plockar målvakten, och eventuellt kan det slinka in puckar i tom kasse.

Arizona startar med Adin Hill, som är backup goalie till Darcy Kuemper. En medelbra målvakt som släpper till i snitt 2.65 mål per match. LA Kings startar troligtvis med Cal Petersen i mål, som är backup goalie till Jonathan Quick. Petersen släpper i snitt in 2.83 mål per match.

Inget av lagens defensiver är lysande, då Arizona på hemmaplan släpper till i snitt 2.93 mål, medan LA Kings på bortaplan i snitt släpper till 3.00 mål. Ser vi till LA Kings senaste 10 matcher har det blivit 5 mål eller fler i 8 av dessa. Ser vi till Arizonas 10 senaste matcher har det blivit 5 mål eller fler i 7 av dessa.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Arizona Coyotes – LA Kings

  • Datum:
    06 maj
    04:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td