Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres

Spel 8.5

NHL
Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres: Buffalo över 2 mål
Odds: 1.78 (Unibet) kl 21:00

Jag spelar här Buffalo över 2 mål med pengarna tillbaka vid exakt 2 mål. Jag väljer detta spel mycket pga kvällens målvakt för Pittsburgh.

Buffalo är ute från slutspelet och man har en drös med avbräck just nu, men man har heller ingen större press på sig och kan spela avslappnat utan att förlora något. Med Pittsburghs målvakt i denna match tror jag man kan få till ett par mål, och när Pittsburgh står för motståndet tror jag man också är på tårna.

I denna match står Max Lagace i mål för Pittsburgh, ett namn som jag aldrig hört. Han har inte spelat i NHL sedan säsongen 2018 - 2019 då han släppte till 4 mål på 31 skott då han spelade en match med Vegas. En okänd orutinerad målvakt som Buffalo borde kunna få in några puckar på.

Buffalo har fått till 2 mål eller fler i 7 av de 10 senaste matcherna. Pittsburgh har släppt in 2 mål eller fler i 7 av de 10 senaste matcherna. Buffalo har gjort 2 mål eller fler i 8 av de 10 senaste inbördesmötena mot Pittsburgh.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres

  • Datum:
    08 maj 2021
    21:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td