Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Tyskland – Italien

Spel 21.5

Ishockey-VM
Tyskland - Italien: Italien över 0.5 mål i matchen
Odds: 1.70 (Unibet) kl 15:15

Ishockey-VM statar idag, och jag väljer att spela Italien att få till ett mål mot Tyskland nu i eftermiddag. Första matchen i turneringen kan vara lite besvärlig, och Italien kan absolut få till något mål på Tyskland. Tyskland är dock storfavoriter här, och man är flera klasser bättre än Italien.

Ser vi på inbördesmöten mellan dessa två lag, har Italien fått till 1 mål eller fler mycket ofta. Man har inte mött varandra så ofta de senaste åren, men ser vi på de 11 senaste mötena har Tyskland bara lyckats vinna 4 av dessa matcher.

Italien har fått till 1 mål eller fler i 10 av de 11 senaste mötena. Tyskland hör till dom lite bättre lagen i turneringen, men heller inte absoluta toppen. Jag ser inte att Italien skall kunna hota Tyskland i denna match, men absolut få till ett mål.

Det krävs inte mycket för att en puck skall slinka in, ett power-play läge eller någon felstuds här och var. Också med tanke på att Italien har haft en ganska bra historia mot Tyskland gör att jag tycker att chanserna till att Italien gör minst 1 mål på Tyskland idag är större än oddset indikerar.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Tyskland – Italien

  • Datum:
    21 maj
    15:15
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: Ishockey-VM
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td