Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Storbritannien – Ryssland

Spel 22.5

Ishockey-VM
Storbritannien - Ryssland: över 6.5 mål och Storbritannien +7.5
Odds: 2.70 (Unibet) kl 15:15

Jag spelar i denna match över 6.5 mål och Storbritannien +7.5. Oddset för över 6.5 mål ligger på 1.27, och Storbritannien +7.5 på 1.56. Lägger vi ihop dessa två odds blir det totalt 1.98, men på Unibet erbjuds vi 2.70 för detta spel.

Det skiljer naurligtvis många klasser mellan dessa två lag, och Storbritannien spelade VM senast år 2019. Dessa två nationer har inte mött varandra alls nästan, och därför känner man inte till varandra så bra.

Ryssland vann igår mot Tjeckien efter ett sent mål, och känslan är att man kanske inte går helt fullt ut i denna match. Ryssland kommer antagligen att stå för målen i denna match, men Storbritannien kan absolut få till mål mot Ryssland. Ryssland har heller inte sitt absolut bästa lag på benen, så jag tror inte man fullständigt kör över Storbritannien, men att man gör tillräckligt med mål för att spelet skall sitta.

Över 6.5 mål tror jag Ryssland kan göra på egen hand här, men det behövs bara ett mål från Storbritannien så måste Ryssland göra 9 mål för att spelet skall förlora. Så får Storbritannien till ett mål kan Ryssland göra 8 mål ändå för att spelet skall sitta. Storbritannien har släppt in 8 mål eller fler i bara 2 av sina 24 senaste matcher. Oddset är alldeles för högt för att jag skall lämna bort detta spel.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Storbritannien – Ryssland

 • Postad:
  22 maj 2021
  12:36
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ö 6.5 mål och Storbritannien +7.5
 • Insats: 10,00
 • Odds: 2,70
 • Unibet
 • Datum:
  22 maj 2021
  15:15
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: Ishockey-VM
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td