Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Kazakhstan – Finland

Spel 23.5

Ishockey-VM
Kazakhstan - Finland: Finland över 3.5 mål
Odds: 1.70 (GGBet) kl 15:15

Jag spelar Finland över 3.5 mål i denna match. Båda dessa lagen har spelat en match var hittills med en mycket bra start på turneringen, och det är lite fördel Finland här då Kazakhstan spelade sin match senare och har kortare återhämtningstid. Man spelade mot Lettland och den matchen gick ända till straffar där man lyckades vinna och tog viktiga 2 poäng.

Det känns lite som att Kazakhstan gick all-in i den matchen och av dessa två första matcher var det denna man behövde vinna. Det kan hända att man är lite i eufori efter matchen mot Lettland och kan komma lite avslagen till matchen mot Finland.

För Finlands del var vinsten mot USA mycket viktig, och man kan spela avslappnat utan större press på sig mot Kazakhstan. Normalt skiljer det flera klasser mellan dessa två lag, och med en normal dag på jobbet skall Finland kunna få till 4 mål eller fler.

Jag ser denna match på lite samma sätt som Lettland - Kazakhstan matchen. Där tog Lettland en stor seger mot Kanada, och troligtvis var man lite i eufori ännu i matchen mot Kazakhstan, som man som sagt förlorade.

Finland har fått till 4 mål eller fler i de senaste 4 inbördesmötena med Kazakhstan. Båda spelade som sagt på lördag också, men fördel Finland då Kazakhstan hade sin match senare och den matchen gick ända till straffar.

Ser vi till Finlands kommande motståndare är denna match mot Kazakhstan också viktig, då man ännu har matcher mot knepiga motståndare som Tyskland, Lettland och Kanada, och därför tror jag Finland satsar hårt också på denna match.

Ishockey

Kazakhstan – Finland

 • Postad:
  23 maj 2021
  00:13
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 2 o 3.5 m
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,70
 • Bolag: GGBet
 • Datum:
  23 maj 2021
  15:15
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: Ishockey-VM
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td