promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Parlay

Spel 23.5

NHL-dubbel
Washington Capitals - Boston Bruins: Washington över 1.5 mål
Odds: 1.32 (Unibet) kl 01:00

St Louis Blues - Colorado Avalanche: St Louis över 1.5 mål
Odds: 1.45 (Unibet) kl 23:00

Totalt odds: 1.91


Jag väljer här att spela en dubbel på teamtotaler. Båda dessa lag behöver vinna här inatt, och jag antar att bara 1 mål för vardera lagen inte kommer att räcka för vinst, och båda lagen spelar dessutom hemma.

I matchen mellan Washington och Boston står det 3-1 till Boston och Washington måste vinna denna match för att ha en chans att ta sig vidare. Washington Capitals är inget dåligt lag, och 2 mål i en sådan här viktig match borde man kunna få till. Washington snittar 3.10 mål på hemmaplan medan Boston släpper till 2.40 mål på bortaplan.

I matchen mellan St Louis och Colorado står det 3-0 till Colorado, och också St Louis måste vinna denna match. Förklaringen till att det går trögt för St Louis är att man lider av en del skador, och man får det tufft även i denna match. Men i en sådan här viktig match på hemmaplan borde man kunna få till 2 mål. St Louis snittar ändå 3 mål på hemmaplan medan Colorado släpper till 2.76 mål på bortaplan.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Parlay

Parlay – Parlay

  • Datum:
    23 maj 2021
    23:00
  • Sport: Parlay
  • Land: Parlay
  • Liga: Parlay
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td