Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: NC Greensboro – Elon

Spel 30.11


NCAAB
NC Greensboro - Elon: över 131.5 poäng
Odds: 1.90 (Bet365) kl 01:00

Kravet för ett spel skall vara att snittpoängen är minst 5 poäng högre än totalen. NC Greensboro snittar 67.13 poäng medan man släpper till 63.38 poäng. Elon snittar 74.29 poäng medan man släpper till 76.71 poäng. Snittpoängen blir här 140.76 poäng.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

NC Greensboro – Elon

  • Datum:
    01 dec 2021
    01:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td