Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: New Jersey Devils – Ottawa Senators

Spel 6.12


NHL
New Jersey Devils - Ottawa Senators: över 6 mål (inkl övertid)
Odds: 1.91 (Unibet) kl 01:00

Kravet för ett spel är att målsnittet skall vara minst 0.50 mål högre än totalen enligt offensiv/defensiv samt målvakternas GAA. New Jersey snittar 2.9 mål medan man släpper till 3.3 mål. Ottawa snittar 2.6 mål medan man släpper till 3.9 mål. New Jerseys målvakt M. Blackwood har GAA 3.21 medan Ottawas målvakt A. Forsberg har GAA 4.13.

Målsnittet blir enligt detta 6.68 mål.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

New Jersey Devils – Ottawa Senators

  • Datum:
    07 dec 2021
    01:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td