Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Buffalo Sabres – Anaheim Ducks

Spel 7.12


NHL
Buffalo Sabres - Anaheim Ducks: över 5.5 mål
Odds: 1.76 (Unibet) kl 01:30

Kravet för ett spel är att målsnittet skall vara minst 0.50 mål högre än totalen enligt offensiv/defensiv samt målvakternas GAA. Buffalo snittar 2.9 mål medan man släpper till 3.8 mål. Anaheim snittar 3.3 mål medan man släpper till 2.9 mål. Buffalos målvakt A.Dell har GAA 4.52 medan Anaheims målvakt A.Stolarz har GAA 2.82.

Målsnittet blir här 6.75 mål enligt detta.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Buffalo Sabres – Anaheim Ducks

  • Datum:
    08 dec 2021
    01:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td