Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Detroit Red Wings – Nashville Predators

Spel 7.12


NHL
Detroit Red Wings - Nashville Predators: Nashville moneyline
Odds: 1.86 (Unibet) kl 01:00

Enligt Dratings ges Nashville 59.4% vilket betyder 1.68 i odds. Oddset 1.86 är några procent högre. Nashville har fördelar i 5 av 7 statistiska kategorier och man har också högre RPI (Relative Power Index). Nashville är bättre i Defense, Power Play, Penalty Kill, Face Offs och Goaltending. Nashville har RPI .549 mot Detroits .545.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Detroit Red Wings – Nashville Predators

  • Datum:
    08 dec 2021
    01:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td