Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Columbus Blue Jackets – Anaheim Ducks

Spel 9.12


NHL
Columbus Blue Jackets - Anaheim Ducks: över 5.5 mål
Odds: 1.87 (Unibet) kl 01:00

Kravt för ett spel är att målsnittet skall vara minst 0.50 mål högre än totalen. Columbus snittar 3.3 mål medan man släpper till 3.3 mål. Anaheim snittar 3.3 mål medan man släpper till 2.8 mål. Columbus målvakt E.Merzlikins har GAA 2.95 medan Anaheims målvakt J.Gibson har GAA 2.69.

Målsnittet blir här 6.11 mål enligt detta.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Columbus Blue Jackets – Anaheim Ducks

  • Datum:
    10 dec 2021
    01:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td