Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2010-04-01, 17:06   #1
 
bokis29s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 401
Sharp$: 1353


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Meddelande från Bet365 1/4 inför MLB


Har inte spelat Mlb än men fick detta i korgen och har inte en sussning hur spelet fungerar har i princip bara spelat brännboll

Hej Göran

Från och med starten av MLB-säsongen på söndag den 4:e april inför bet365 några nya regler gällande placering av spel på Baseball, både när det gäller spel på marknader före match samt liveodds.

Den fullständiga regelsektionen för Baseball har uppdaterats på vår hemsida. Som referens har vi lagt till huvudändringarna nedan:

Före match
Match - Totalt - Med reservation för vår 8,5-inningsregel förutom där matchens total redan har överstigits (om matchens total redan har överstigit det angivna totala, så kommer spel på ‘över’ att fastställas som vinnare och spel placerade på ‘under’ kommer därmed att förloras) eller där det naturliga resultatet i matchen skulle betytt att resultatet av de totalt angivna skulle ha bestämts, t.ex. Att ett MLB-spel blir ‘avbrutet’ etc vid 5-5, spel på över 10 eller 10.5 fastställs som vinnare och spel på under 10 eller 10.5 fastställs som förlorare då det naturliga resultatet borde ha blivit minst 11 runs.

4,5 Innings - Totalt - Fastställande av spel baseras på ställningen i mitten av 5:e inning (t.ex inte vid botten av den 5:e) såvida inte det angivna totala har överstigits. Vid händelse av detta fastställs spel på följande sätt – spel på ‘över’ på det angivna totala fastställs som vinnare och alla spel på under det angivna totala fastställs som förlorare.

Detta gäller även för: 5 Innings - Totalt – Fastställande av spel baseras på ställningen efter 5 hela innings, såvida inte det totalt angivna har överstigit det angivna totala. Sker detta så fastställs spelen på följande sätt – spel på ’över’ det angivna totala fastställs som vinnare medan spel på ’under’ det angivna totala fastställs som förlorare.

Liveodds
Match - Totalt - Med reservation för vår 8,5-inningsregel förutom där matchens total redan har överstigits (om matchens total redan har överstigit det angivna totala, så kommer spel på ‘över’ att fastställas som vinnare och spel placerade på ‘under’ kommer därmed att förloras) eller där det naturliga resultatet i matchen skulle betytt att resultatet av de totalt angivna skulle ha bestämts, t.ex. att ett MLB-spel blir ‘avbrutet’ etc vid 5-5, spel på över 10 eller 10.5 fastställs som vinnare och spel på under 10 eller 10.5 fastställs som förlorare då det naturliga resultatet borde ha blivit minst 11 runs.

Inning - Totalt (Inklusive alternativa) - Övre och nedre halvan av en inning måste färdigspelas, såvida inte det totalt angivna redan har gått över då spelet blir ‘avbrutet’.

Lag - Totalt -Med reservation för vår 8,5-inningsregel förutom där matchens total redan har överstigits (om matchens total redan har överstigit det angivna totala, så kommer spel på ‘över’ att fastställas som vinnare och spel placerade på ‘under’ kommer därmed att förloras)

Utöver ovanstående har 'Mercy Ruling' lagts till regelsektionen. När det gäller event där 'Mercy Rules' används så fastställs spelen efter ställningen som var då 'Mercy Rule' tillämpades.

Vänliga hälsningar,
Team bet365

Regler och villkor tillämpas.

Senast redigerad av bokis29 den 2010-04-01 klockan 18:35.
bokis29 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-04-01, 17:42   #2
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 89
Sharp$: 822
Exclamation

MLB...
IlDuce är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-04-01, 18:36   #3
 
bokis29s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 401
Sharp$: 1353


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av IlDuce Visa inlägg
MLB...
Tack!
bokis29 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-04-01, 20:25   #4
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Fått samma också.
Ser väl inget negativt i reglerna utan endast en klargöring sedan tidigare där de lyft fram de "positiva" bland deras regler. Men mitt minne kan svika mig från deras tidigare regler.

De kanske har ändrat i år men tidigare år så inkluderades INTE baseballspel i bonusomsättningskraven.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td