Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-03-15, 20:38   #1
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 108
Sharp$: 3419
Standard

2018-03-16 00:35 Florida Panthers - Boston Bruins (NHL)


2018-03-16 00:35NHLFlorida Panthers vs Boston Bruins ÖVER Ö 5.5 FT+OT 10 1.870
Betsson
FLA-BOS Ö 5.5 – 10u x 1.87 @ Betsson/Betsafe

Bra läge för överspelet i denna match! Panthers har snittat 4 mål framåt per match över de senaste fem matcherna på hemmaplan, bakåt har det sett rätt bra ut då man bara släppt in 9 mål totalt under den perioden. Det har dock varit mott rätt kasst motstånd och 7 av målen har kommit i de senaste två matcherna. Reimer (16-13-5, 3.15 GAA, .907 SV%) är troligen i mål för Panthers men inte confirmed än. Han har haft en ganska tuff säsong vilket siffrorna indikerar. Inga skador att rapportera för Panthers.

Bruins är verkligen on fire för tillfället då man snittat 4.6 mål framåt över sina senaste fem matcher samtidigt som man släppt in i snitt 2.8 mål. Inte konstigt att man vinner matcher då. Men till nattens match tror jag man höjer det snittet då minst två av lagets bästa backar (Z. Chara och C. McAvoy) definitivt saknas samt att T. Krug är game time decision. Framåt saknas fortfarande P. Bergeron men man har producerat framåt ändå pga en riktigt bred uppsättning bra forwards. Faktum är att Bergeron saknas mest i egen zon då han är en av ligans bästa two-way forwards. I mål är Khudobin (15-5-4, 2.48 GAA, .918 SV%) confirmed. Khudobin har en av sina bästa säsonger någonsin och får väl ses som en av de bättre back up målvakterna i ligan.

Så för att summera, två lag som öser in mål framåt för stunden, ena laget som släppt in 7 mål senaste två matcherna och det andra saknar minst två av sina bästa backar, förmodligen tre. Lägg sen till en back up målvakt (även om han är bra) och Reimer som inte haft en bra säsong. Förstår inte hur man då kan få ett så högt odds på Ö 5.5. Förväntar mig att Panthers kommer köra på shock and awe för med tanke på Bruins skador på backarna, detta kommer Bruins kunna matcha framåt men inte bakåt. Spelvärd ner till 1.75.

Spela på Betsson och få Se bonus här

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+5), Lazlo (+5)
CalPrim är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td