Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-03-26, 20:29   #1
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 108
Sharp$: 3419
Standard

2018-03-27 01:05 Toronto Maple Leafs - Buffalo Sabres (NHL)


2018-03-27 01:05NHLToronto Maple Leafs vs Buffalo Sabres Ö 3.5 FT+OT 9 1.826

Leafs Ö 3.5 (FT+OT) – 9u x 1.826 @ Pinnacle

Leafs är så gott som klara för slutspelet och sen Matthews kom tillbaka från skadan har det sett riktigt bra ut! Även när han var skadad såg spelet helt okej ut och bredden i Leafs trupp är varje coach dröm då spelet inte faller om en spelare saknas. Sett över hela säsongen har Leafs snittat 3.40 mål framåt. I sina 5 senaste hemmamatcherna har man gått över nattens lina vid alla tillfällena. Skadeläget ser bra ut då bara J. Lupul och L. Komarov saknas.

Sabres vaknade till i första matchen när Eichel var tillbaka, men efter den vinsten har man nu förlorat fyra raka matcher där man bara gjort 2 mål totalt! Den här säsongen har man i snitt släppt in 3.31 mål per match och i 3/5 senaste matcherna. I mål är Ullmark (1-2-0, 1.99 GAA, .935 SV%) confirmed. Visst Ullmark har gjort det bättre än jag trodde i dom matcherna han startat och han har helt klart potential att bli en första målvakt i NHL, men än tycker jag inte att han är där. Z. Bogosian, J. McCabe, J. Josefson och K. Criscuolo saknas.

Spelet har sett väldigt uppgivet ut hos Sabres de senaste matcherna och det blir inte lättare att ta det tunga jobbet hemåt när man inte gör mål framåt. Leafs spelar med ett helt annat självförtroende och det finns många bra spelare som kan göra målen framåt. Svårt att se Leafs slå av på farten här och då spelar det egentligen ingen roll hur Sabres spelar.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
CalPrim är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td