Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-09-29, 14:22   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3545
Standard

2018-09-29 16:10 Manchester City - Brighton and Hove Albion (Premier League)


2018-09-29 16:10Premier LeagueManchester City vs Brighton and Hove Albion Vinna båda FT 10 1.800
Bethard
Manchester City - Brighton Att vinna båda halvlekar @1.80

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det dags för Man City mot Brighton och återigen får fjolårsvinnarna förtroendet.

Förra veckan fick Pep fick se sina mannar bli besegrade mot Lyon i Champions League från läktaren efter bland annat två individuella misstag. Ingen bra start för City vad gäller Champions League men jag är ganska övertygad om att City studsar tillbaka i finrummet och löser till slut avancemang samt gruppetta. Såpass starka är City. Och snabbt skulle de blåa studsa tillbaka och några dagar sedan åkte man till Cardiff för Premier League-spel och vann med hela 5-0. Inga som helst konstigheter och Lyon-förlusten tog ingenting på spelarna utan man visade återigen hur otroligt starka man är.

Nästa lag att städas undan är Brighton som jag alltså spelade mot i matchen mot Tottenham förra veckan. Brighton har hittills en vinst på kontot och det var mot Manchester United i omgång 2. Sedan dess har det gått nedåt men inte allt för dåligt heller. Man plockade poäng mot både Fulham samt Southampton och har med andra ord fem PL-poäng den här säsongen.

City är alldeles för heta. Roterade väl i veckans ligamatch mot Oxford Utd och kommer ha samtliga startspelare redo & utvilade till matchen mot Brighton. Här blir det återigen en typiskt City-kross med flera bollar.

Spela på Bethard och få Se bonus här

Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td